/ Övrigt /

Britneys onda cirkel

Jag måste bara säga detta, mer och mer skit kastas över Britney Spears, varje dag kommer ny "information" ut genom otaliga tidningar. Jag säger absolut inte att jag tycker om Britney, däremot tycker jag otroligt synd om henne. Man behöver inte vara någon specialist för att se att hon mår väldigt dåligt, och har gjort några otroligt dåliga val. Men samtidigt kan det inte vara så lätt att ta tag i sig själv när hela världen granskar varje steg hon tar och gottar sig i varje misstag hon gör. Då är det lättare att bara fortsätta den onda cirklen hon har skapat.
 
image34
 
Det senaste "misstaget" hon har gjort nu är att inte dyka upp på inspelningen av hennes nya video. Jag läste på Aftonbladet att de fick ta in en "look -a-like" istället.
 
Detta kan ha att göra med en annan sak Aftonbladet publicerade för någon dag sen. Vilket var att hon precis varit i Las Vegas och gjort en fettsugning. Vilket hon tydligen också är beroende av. Min åsikt ang. detta är att jag inte har någon åsikt ifall det är rätt eller fel av henne. Det är hennes liv, hennes kropp och hennes val.
 
Lina van der Putten
#1 / / Anonym:

Förstår inte varför de bara är Britney som måste granskas och kämpa när de gäller barnen. Kevin är väl minst en lika "dålig" förälder som Britney?

#2 / / sara:

ja hon har det nog inte så lätt!!