/ Vardag /

God morgon

God morgon!

Orkade inte blogga mer igår, så det var därför de inte kom något recept ;) Kommer idag istället :)

Igår var vi först hos Kerstin, jättekul att titta på vovvarna som vanligt :) De leker så himla fint och de blir verkligen så glada att se varandra bara! När jag sa till Dallas igår "Ska vi gå till King och leka?" och han tittade på mig och började vifta på svansen i 100 vift i sekunden :P

Sen på eftermiddagen så kom Daniels mormor och morfar hit och fikade, jättetrevligt! Och de hade både bullar, mjuk pepparkakor och lussekatter med sig, kanongott :)

Nu ska jag äta frukost och duscha, sen får vi se vad dagen har att bjuda på

/Lina
/ Vardag /

Iväg

Hej!

Snabbinlägg... Vi ska till Kerstin nu och fika, Dallas och King ska få leka av sig :) Dallas har varit så himla rastlös de senaste dagarna så de kommer nog va bra för honom (och skönt för oss!)

Ikväll kommer de upp ett recept jag kom på igår när jag exprimenterade med vad jag hade i kylen :P Supergott blev de! Daniel sa att jag fick MVG++ ;)

Vi hörs senare!

Ps. Sängen har aldrig varit så skön som den var igår kväll!

/Lina
/ Vardag /

God morgon!

God morgon mina fina läsare!

Yes, jag klarade att vara vaken hela natten, nu kommer den stora utmaningen - att inte somna under dagen... Det är de svåraste, de är så lätt att intala sig själv att man bara ska lägga sig i soffan en liten stund och sen somnar man i flera timmar. Men jag ska hålla mig sysselsatt. Vi ska strax äta frukost, sen ska jag duscha, sen bada Dallas och städa lite, tvätta, följa med Daniel till Vårdcentralen och tömma benet på vätska, handla osv...Ni får förresten ursäkta den dåliga uppdateringen igår, hände inte så mycket under dagen så jag hade inte direkt något intressant att skriva.

Sitter och kollar på Nyhetsmorgon på tv4 nu, känner hur ögonen blinkar rätt rejält, men snart är de dags för redbull och då blir de förhoppningsvis bättre :)

Frukost-time!

/Lina