/ Vardag /

Sleepless in... Markaryd

Jag blir snart knäpp, jag kan inte sova på nätterna längre, jag går för en gång skull och lägger mig i bra tid varje dag, och allt har funkat jättebra... fram tills nu! Helt plötsligt är det omöjligt att somna på kvällarna och jag kan ligga vaken och vrida och vända på mig i flera timmar.
Nu precis när jag legat och stirrat upp i taket i någon timme så fick jag nog och gick upp. Jag ska snart gå och lägga mig igen, jag får inte vända om dygnet! Det funkar inte när jag har dialys och måste gå upp tidigt tre dagar i veckan... Det var en annan sak när man bara gick i skolan ;) Nej fy, nu ska jag vara ett gott exempel för de yngre =P
Jag vill bara kunna gå och lägga mig och somna, utan några problem! Utan några tankar som gnager eller myror i nattlinnet som gör det omöjligt att lägga sig i en position och faktiskt hålla kvar den i mer än fem minuter.

Nej, tillbaka till slagfältet, jag och John Blund ska fightas, håll tummarna att jag vinner.

image35
Jag vill vara som Homer


Lina van der Putten

/ Vardag /

I will not break

Nu är jag hemma i Markaryd igen, mamma och jag lagade mat ikväll, kycklinggryta med rödvinsås, mumsigt värre! Tobias har suttit vid min dator halva kvällen och jag har legat framför brasan och bara gottat mig av värmen som finns här, både bokstavligt och bildligt talat.
Ifall jag inte hade varit hemma var och varannan vecka hade jag nog inte haft tillräckligt med psykisk ork att fortsätta i Kristianstad. Hur hemskt det än låter så är det den enda gången jag träffar några som bryr sig om mig. Som sagt har jag ingen kvar i Kristianstad, och det blir jobbigare och jobbigare för varje vecka. Någon vecka eller två så kan det vara riktigt skönt att inte träffa några, utan bara vara för sig själv och sina tankar. Men nu har det snart gått flera månader. Det är oerhört påfrestande för psyket och jag är rädd att jag ska bli negativ och bitter av det i längden, och det är ingen människa jag skulle vilja bli.
Jag och alla runt om kring mig har kämpat så hårt för att jag delvis skulle överleva från början och sen jobbat så hårt för att jag ska bli en bra människa och få ett bra liv. Och det ska inte förstöras genom något så dumt som ensamhet.

image36
Jag och min lillebror Tobias

Lina van der Putten
/ Övrigt /

Britneys onda cirkel

Jag måste bara säga detta, mer och mer skit kastas över Britney Spears, varje dag kommer ny "information" ut genom otaliga tidningar. Jag säger absolut inte att jag tycker om Britney, däremot tycker jag otroligt synd om henne. Man behöver inte vara någon specialist för att se att hon mår väldigt dåligt, och har gjort några otroligt dåliga val. Men samtidigt kan det inte vara så lätt att ta tag i sig själv när hela världen granskar varje steg hon tar och gottar sig i varje misstag hon gör. Då är det lättare att bara fortsätta den onda cirklen hon har skapat.
 
image34
 
Det senaste "misstaget" hon har gjort nu är att inte dyka upp på inspelningen av hennes nya video. Jag läste på Aftonbladet att de fick ta in en "look -a-like" istället.
 
Detta kan ha att göra med en annan sak Aftonbladet publicerade för någon dag sen. Vilket var att hon precis varit i Las Vegas och gjort en fettsugning. Vilket hon tydligen också är beroende av. Min åsikt ang. detta är att jag inte har någon åsikt ifall det är rätt eller fel av henne. Det är hennes liv, hennes kropp och hennes val.
 
Lina van der Putten