/ Vardag /

Att sova själv suger

Hej!

Okej, jag måste erkänna en sak... Jag tycker inte om att sova i sängen om inte Daniel är här. Han ligger alltid och håller om mig på natten så det blir jättevarmt och mysigt och när man vaknar så är man inte själv utan man får ligga och gosa med honom innan man måste gå upp till verkligheten.Så nu när han inte är här så känns det bara tomt i sängen, eller ja, i hela lägenheten. När jag vaknar på morgonen så tittar jag mot hans sida av sängen och ser att det ligger ingen där och tittar på mig, vilket innebär att jag måste gå upp direkt, inget gos, inga pussar, bara kylan ovanför täcket.

Därför sover jag helt ärligt oftast i soffan på vardagarna, då kan man vakna och titta lite på tv innan man går upp.

Uppdatering: Oj, nu är klockan efter 12 vilket innebär att jag är 22! Jacob grattade mig 5 minuter efter 12, snacka om att ha koll på läget :P
 

/ Vardag /

Presenterna

Hej!

Oj vilken helg det har varit, jag är helt död just nu och snart blir det sängen för hela slanten! Har haft jätteroligt och mysigt, Daniel har ju varit här :).
Festen igår var jätterolig, vi var ungefär 50 pers i alla åldrar, Daniel blev grillad av min släkt, men han överlevde och har inte dumpat mig än iaf ;). Vi höll på att roa oss till 2 ungefär, sen blev det hemfärd, både jag och Daniel var rätt onyktra och jag var t.o.m. lite bakis idag!

Idag har det varit kalas här hos mig, jag fyller ju 22 imorgon. Underbara mamma kom hit redan vid tolv (då hade jag och Daniel precis asat oss upp ur sängen!) och hjälpte mig att baka äppelpaj och duka o allt... Jättesnällt!

Presenter fick jag också....

* Pengar
* Öronhängen
* Berlocker till mitt pandora armband
* Björn Borg trosor
* Blommor
* PresentkortRiktigt nice, tack så jättemycket allihopa!

Oj, ja jag glömde ju en sak jag fick också förresten...EN BÄNKDISKMASKIN! Fick den av mormor och morfar, helt sjukt! Nu ska bara pappa koppla in den till mig också, jag ska tjata på honom varje dag tills han gör det :P Så nu har jag lovat Daniel att det är slut med massa hämtemat hela tiden.
 
 
/ Vardag /

Omvänd ordning

Hej!

Jag ville bara säga att jag sitter här färdigsminkad och väntar på att Daniel ska fixa sig... Hehe, vadå omvänd ordning? ;)