/ Vardag /

Dator !"#¤%&

Halloj!
Jag tror att jag blir knäpp, igår lämnade pappa in min dator på lagning, och då är det tydligen inget fel på den, den går som en klocka hela kvällen. Toppen tänkte jag och nu när jag sätter igång den är den sönder igen. Den bara piper och när man väl lyckas komma in på internet så rullas alla sidor ner till slutet av sidan, något irriterande!
Så förhoppningsvis kommer pappa hem i någorlunda bra tid så han hinner köra ner med den idag igen.
Ni får verkligen ursäkta att jag inte har uppdaterat bloggen så mycket, det har delvis att göra med att jag inte kan använda datorn ordentligt, men jag har också rätt mycket annat att göra :)
På dialysen idag hann jag läsa igenom nästan halva teoriboken i webdesign, fast jag kunde bara läsa halva tiden ungefär, sen kände jag av dialysen lite och då kändes det inte lönt att läsa, jag ska ju gärna lära mig det som står i boken också :P
Nu sitter jag och väntar på en kund som ska hämta sin tavla, det är den sista tavlan som ska hämtas, sen är alla som såldes på den senaste utställningen utdelade :)
Imorgon ska jag till en kund och hjälpa henne att välja ut vilka tavlor hon ska ha i sin lägenhet, ska bli kul att se vilka hon väljer!

http://www.lvdp.se
/Lina
/ Vardag /

Lvdp's foto & webdesign

Okay, ska dra en snabb uppdatering, sen måste jag fortsätta jobba :)
Jag ska nämligen skaffa ett eget företag, så jag håller på att ringa rundor till försäkringskassan + plugga in ett helt nytt proffshemside program där man jobbar med xhtml istället för html, vilket är jättebra! Har kunnat endel i detta programmet innan, men när jag fick min minnesförlust så försvann allt, så nu ska jag plugga in hela den boken på 500 sidor igen, den är på engelska... Sen har jag en gammal lärobok sen jag läste webdesign på komvux som jag har letat fram också där man lär sig allt runt om kring hemsidor, inte bara hur man gör en utan hur man ska tänka och vad man ska tänka på osv. teorin helt enkelt :) Så den tänkte jag ta och läsa igenom igen. Det kan jag passa på att göra medan jag har dialys.

Anledningen till att detta kommer så plötsligt är att jag blev erbjuden att jobba med Sydpumpens hemsida, men då måste jag ha en F-skattsedel, med andra ord ha en näringsverksamhet som det så fint heter :) (Kolla, jag har läst på ;)) Så jag ska ansöka om det nu, jag ska kalla mitt företag "Lvdp foto & webdesign" ville ha med "Lvdp" tack vare min hemsida.... Men när allt detta är klart och Sydpumpens hemsida är klar så ska jag göra en hemsida till mitt företag så jag inte bara har för mina tavlor utan att jag även erbjuder företag att göra deras hemsidor. Men först och främst nu så måste jag skaffa en F-skattsedel, lära mig programmet utan och innantill och göra sydpumpens hemsida.

10 minuter senare...

Yay, min handläggare från försäkringskassan har ringt mig nu och de har räknat på lite siffor och räknat ut hur mycket jag får tjäna i snitt och gett mig klartecken att få skaffa F-skattsedel =)

http://www.lvdp.se
/Lina
/ Vardag /

Datorstrul

Hej!
Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen, men min dator strular jättemycket så den ska in på lagning, bara så ni vet att jag inte glömt er :)

http://www.lvdp.se
/Lina