/ Övrigt /

Safetyzone


Vet ni vad jag har kommit fram till? Att jag ska öva på att gå utanför min "safetyzone" det är jag verkligen inte bra på för tillfället! Det jag menar är att jag undviker gärna situationer där jag inte har helt kontroll över läget eller inte vet hur det ska gå eller inte känner mig helt trygg. Men det är inte alltid bra, för det gör gärna att man missar saker. Så hädanefter ska jag tänka på att försöka ta lite mer risker, att göra något impulsivt tex. trots att man inte riktigt vet vad resultatet kommer bli, jag tror det är viktigt!

/ Vardag /

Inflyttad igen :D

Hej!

Dålig uppdatering idag, I know..

Menmen, nu är jag iaf inflyttad i min älskade lägenhet igen, ska bara städas undan här lite också. Köket är helt fantastiskt fint och helt nya grejer, kyl, frys, induktionsspis, ugn.. You name it och de är nytt :) Förutom fläkten, den gamla va tvungen att va kvar tack vare att de har något speciellt fläktsystem här i huset. Men fan va fint de är! Ska bara fixa iordning lite här och ladda kameran så får ni se bilder sen :)
De har fixat balkongen också, trägolv, sketasnyggt!!
Lovar att fixa bilder imorgon! =)

/ Vardag /

Gissa hur många stick?

Hej!

Nu är jag hemma igen!

Gissa hur många stick de blev? Två stycken bara :P Fast vet ni vad hon gjorde? När hon nästan hade fyllt ett av rören, så tappar hon de!! Så fick ta ett rör extra, mina stackars fingertoppar är ömma nu...


Med tanke på att jag flyttar idag igen så bestämde jag och min lillebror att vi skulle ha myskväll igår, så vi kollade på Criminal Minds och sen gick vi o la oss direkt efteråt och mös :) Vaknade imorse vid sju av att larmet gick här och de gick inte att stänga av! Så jag ringde pappa tillslut så han fick komma hem o fixa det :P. Tur att pappis finns :) (anledningen till att jag fjäskar är att han ska tapetsera mitt kök ;P).