/ Vardag /

Idol

Halloj!
Har fortfarande jätteont där vid katetern där de har sytt idag...
Ikväll har jag bara slappat framför tvn, kollat på idol och jag, mamma och Bias gjorde mat ihop... Chili con carne och en god sallad blev det :)
Undrar vem som åker ut på Idol, hoppas på Lars eller Sepideh åker. De är inte dåliga, de andra är helt enkelt bättre.
Lars tyckte jag om från början, men har tappat tycket för honom helt faktiskt, tycker att han tar hela grejen som ett skämt, han säger tom. själv att han inte vill vinna, va fan är det för inställning!? Gå med i en tävling som man egentligen inte tycker om eller ens vill vinna, kan man inte vara så osjälvisk då att man tackar för sig och ger sin plats till någon som faktiskt vill ha den!? Nää, istället är han kvar och försöker göra narr av hela tävlingen som större delen av Sverige följer och som spottar ut artister varje år, smart pojk det där. Tyckte hon jury medlemmen hade 110% rätt i det hon sa till honom, det är dålig stil, skärp dig eller åk hem!

http://www.lvdp.se
/Lina
/ Vardag /

Aj, aj, aj

Hej!

Idag på dialysen sydde de om katetern vid min hals... Det var ett stygn som hade lossnat så de var tvugna att sätta dit ett nytt så den inte kunde ramla ut (!)
Först fick jag ta två bedövningssprutor som gjorde så fruktansvärt ont!
Saken är den att jag har en otroligt låg smärttröskel, tex. om man inte söver mig till 100% reagerar jag fortfarande på smärtan när de börjar skära i mig... Läskigt... En gång började jag slå med händerna så de fick hålla i mig :/
Men iaf, antagligen hade inte bedövningen hunnit verka, för det gjorde jätteont när de sydde också...
Som tur var så kunde jag hålla Linda i handen, min sjuksköterska, hon är bäst! Dialysen blir så mycket lättare tack vare henne.


Vet inte riktigt vad den där doktorn som sydde gjorde egentligen, för det började blöda jättemycket, rann nerför hela halsen ner i håret, på koftan och på kudden... När min doktor sydde förra gången kändes det ingenting, och det kom bara en droppe blod... + att det kändes inget efteråt förra gången, nu har jag jätteont och kan knappt röra mig innan det svider och sticker till jättemycket.
Skulle egentligen på Halloweenfest hos Parro idag, men får tyvärr skippa det, krypa rundor i trappor och sånt när jag har så ont känns inte jättekul, trist, trist... Men det kommer fler tillfällen :)

Nu ska jag inte klaga mer, finns bättre saker att göra med sin tid!

http://www.lvdp.se
/Lina
/ Vardag /

Köpt soffa :D

Okej, här kommer det, jag köpte en soffa idag :D Eller köpte och köpte, reserverade den.. Det var ett specialerbjudande, den brukade kosta 14000, men nu hade de sänkt den till 10000! De hade bara två stycken kvar så jag vågade inte vänta heller... Det är en såndär modern modulsoffa, skitsnygg! Svart, materialet är sån riktig robust tråd eller hur man ska förklara det... Jättesnygg är den iaf!
Men jag vågade inte köpa den till 100% idag för jag har ju inte måtten på lägenheten än, så jag vet inte om den får plats vid den väggen som jag tänkt, men när jag vet ska jag ringa han på Inredabutiken och säga ja eller nej =)


Så här ser den ut.... typ... Det är inte den soffan, men den ser ut så :)

http://www.lvdp.se
/Lina