/ Vardag /

Tulpaner

Hej!

Häromdagen köpte jag tulpaner, tänkte att ni ville veta de ;). Har ju inte bloggat på länge nu så något var jag ju tvungen att skriva ;)

Jobbet går bra, trivs bra på alla sätt och vis, får göra de jag älskar och då kan de ju inte bli annat än bra ;)

Djuren mår bra, misstänker dock att Tindra har fått öroninflammation, blir mycket "gojja" i örat och öronlappen är lite röd.. Så är noga med att rengöra varje dag nu och om de inte är bättre nästa vecka får jag ta och ringa veterinären.

Nu blir de lite mat här hemma och sen pysa iväg till jobbet :)

/ Vardag /

Prioritera mig själv

Hej!

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska peta i mig lite mat innan jobbet, har absolut ingen matlust pga. olika anledningar. Tänker inte tråka ut er med dem här :).

 
Jag måste verkligen lära mig att prioritera mig själv, min kropp, mitt liv. Inte låta människor lasta över deras problem på mig, för jag är en människa som bryr mig alldeles för mycket. Det slutar bara med att jag mår lika dåligt, om inte sämre.

/Lina
/ Vardag /

Trevlig överraskning efter jobbet

Hej!

Vilken trevlig överraskning som väntade på mig när jag kom hem från jobbet idag... Tindra hade ätit upp, eller ja.. Snarare tuggat sönder överdelen av min tv dosa.... Så nu kan jag inte stänga av tvn, tror iof att jag kan göra det framme på tvn, men då stängs den ju av helt och hållet och då behöver jag ändå dosan för att sätta igång den ordentligt igen... Om ni fattar vad jag menar...

 
Jaja.. Får väl ha den på ljudlöst annars till de har löst sig på något magiskt vis... Hur funkar de egentligen? Måste jag ha en exakt likadan dosa? Eller räcker de med en annan dosa helt enkelt? De kan ju inte va så svårt att fixa menar jag. Förutom faktumet att jag är väldigt fattig just nu och inte får pengar förrens den 19e... Livet är kul nästan jämt.

 
Nu blir det en macka och sen 2½ men... Glamoröst värre ;)

/Lina