/ Vardag /

Snabbis

Hej!

Får bli ett snabbt inlägg, måste slänga mig i duschen och sen dra ihop lite grejer jag ska ha med mig till Daniel idag. Han kommer och hämtar mig vid halv 4 tror jag och sen ska jag va hos honom tills på lördag, ska bli jätteroligt :). Får se hur mycket jag kan blogga under tiden.
 


Smultronställen.se
/ Övrigt /

Daniel

Inser ni hur lycklig jag är?

När jag flyttade till Markaryd igen så insåg och accepterade jag att chansen att jag skulle träffa nån var väldigt liten, man känner redan de flesta i Markaryd och de känner redan mig.
Men jag var nöjd med mitt liv, ibland kände jag mig lite ensam, men jag har mina vänner och min familj vid min sida, och har alltid haft, vilket jag är otroligt tacksam över! Hade aldrig klarat mig igenom all skit jag varit tvungen att utstå utan dem.

Sen har jag hamnat i vissa diskussioner med en speciell person som gått ut på att jag aldrig kommer att hitta någon som vill ha mig och kommer acceptera mig för den jag är. Självklart har detta skadat mitt självförtroende något enormt och tillslut började jag även tro på hans påståenden. Så den senaste tiden har jag med andra ord bara försökt att acceptera faktumet att jag kommer leva själv och försökt vara nöjd med det, jag tycker att jag lyckats rätt bra och varit nöjd med mitt liv. 
 
För några veckor sen däremot fick jag kontakt med Daniel genom en gemensam vän. Vi började pratade flera timmar varje dag, och natt. Kort efter bestämde vi att vi skulle träffas, sagt och gjort så dagen efter körde han hit och vi gick och fikade. De kommande dagarna träffades vi non-stop, han följde bland annat med mig ner till Kristianstad och träffade några av mina gamla vänner där.
 
Två dagar senare blev vi tillsammans "officiellt". Ord kan inte beskriva hur lyckligt lottad jag är att träffa en kille som honom, ingen bad-boy utan en riktig kille som älskar mig för den jag är och har fått mig att öppna mig och visa vem jag är till 100%. Jag älskar dig Daniel!
 


Smultronställen.se
/ Vardag /

Fuck you!

Hej!

Nu ska jag snart sätta igång med städningen, men först vill jag bara dela med mig av denna bilden...

 
Ikväll ska jag till mamma och laga mat och dricka lite vin, naaaaajs =)