/ Vardag /

I'm back

Hej mina kära vänner!

Super duper förlåt att jag inte uppdaterat alls flitigt de senaste två dagarna, men jag har faktiskt en riktigt bra anledning. När pappa och Tobias skulle gå hem igår så ville Bias stanna, så han sov här. Med andra ord har min dator varit ockoperad de senaste dygnet!
Men här kommer iaf en liten resumé :)

Igår:
Mormor och morfar var här med mina gardiner till sovrummet som blev toppenbra! (bilder kommer!). Sen var Katja och Roy här och snackade lite skit, alltid trevligt. Efter det så städade jag och förberedde maten.
Klockan 6 kom pappa och Tobias hit, vi började med att äta tsatziki och grönsaksstavar och sen blev det tacopaj med en sallad till också tittade vi på Batman :) Hade jättemysigt och maten blev supergod!

 
Idag:
Jag har varit hos mamma och pappa och hälsat på, de har redan börjat riva ur mitt gamla rum, de ska göra om det till Tobias... Kändes lite konstigt, menmen..Sen åkte vi till några släktingar på kalas och nu har jag och mamma precis kommit hem till mig, hon ska sova här inatt för vi ska iväg tidigt imorgon. Vi ska till Väla och Härliga hem och hämta resten av tyget till mina gardiner. och sen ska vi leta efter lite mer inredning, eller ja, så mycket som jag har råd med iaf ;).

 
Såå, nu har ni lite mer koll på mig igen iaf ;) Vi hörs imorgon, JAG LOVAR! :P

http://www.lvdp.se
/Lina
 
/ Vardag /

Fullproppad dag

Hejsan!

Ursäkta att jag inte skrivit något idag, har verkligen inte haft en enda minut över.
Hoppas allt är bra med er, här är allt finemang, lite stressad bara. Mormor och morfar kommer hit om lite mindre än en timme med mina gardiner, wee! Innan dess ska jag diska undan, precis gjort pajdegen, ska nämligen göra tacopaj, pappa och Tobias kommer hit ikväll och äter... Mamma ska iväg med mormor och morfar och titta på nån pjäs i Halmstad.

Idag har jag hunnit till systemet och konsum, har varit och klippt mig (blev jättebra =)) tränat en timme och som sagt gjort pajdeg :).

Ska städa idag också hade jag tänkt, damma av och ta golven. Så som ni säkert förstår så blir det inte överdrivet mycket bloggande idag ;)

Ps. Jag gjorde pajdegen med dinkelmjöl (GI vänligt).

http://www.lvdp.se
/Lina
 

/ Vardag /

Allmänt jidder

Hej!

Nu väntar jag på att mina matmuffins ska bli klara... Jag har äntligen torkat till lite (två minuter efter jag börjat gå till Kvantum började det vräka ner :P) tycker det är helt okej när det regnar, men när det blåser OCH regnar är det fruktansvärt! Frös så det gjorde ont i ansiktet!


 
Idag hade jag i (förutom grundgrejerna: ägg, grädde, riven ost och svartpeppar) svarta oliver, salami och kalkon. Jag vet att jag har sagt det innan, men jag måste säga det igen, matmuffins är verkligen perfekt! det är supergott, det mättar, knappt några kolhydrater också kan man ha så mycket olika grejer i beroende på vad man behöver bli av med i kylskåpet!
 

Här är bilden på inflyttningspresenten jag fick av Susanna som jag lovade er!


Kolla mamma, jag bäddar numera min säng! ;)
 
http://www.lvdp.se
/Lina