/ Vardag /

I'm back

Hej mina kära vänner!

Super duper förlåt att jag inte uppdaterat alls flitigt de senaste två dagarna, men jag har faktiskt en riktigt bra anledning. När pappa och Tobias skulle gå hem igår så ville Bias stanna, så han sov här. Med andra ord har min dator varit ockoperad de senaste dygnet!
Men här kommer iaf en liten resumé :)

Igår:
Mormor och morfar var här med mina gardiner till sovrummet som blev toppenbra! (bilder kommer!). Sen var Katja och Roy här och snackade lite skit, alltid trevligt. Efter det så städade jag och förberedde maten.
Klockan 6 kom pappa och Tobias hit, vi började med att äta tsatziki och grönsaksstavar och sen blev det tacopaj med en sallad till också tittade vi på Batman :) Hade jättemysigt och maten blev supergod!

 
Idag:
Jag har varit hos mamma och pappa och hälsat på, de har redan börjat riva ur mitt gamla rum, de ska göra om det till Tobias... Kändes lite konstigt, menmen..Sen åkte vi till några släktingar på kalas och nu har jag och mamma precis kommit hem till mig, hon ska sova här inatt för vi ska iväg tidigt imorgon. Vi ska till Väla och Härliga hem och hämta resten av tyget till mina gardiner. och sen ska vi leta efter lite mer inredning, eller ja, så mycket som jag har råd med iaf ;).

 
Såå, nu har ni lite mer koll på mig igen iaf ;) Vi hörs imorgon, JAG LOVAR! :P

http://www.lvdp.se
/Lina