/ Vardag /

Fd Böge

Ikväll har varit en väldigt lugn kväll :) Vi åt lingongryta till middag, jättegott! Och nu har jag precis gjort kvällste till mig och pappa... Vi sitter och halvtittar på en film, mamma sover i soffan.. Man blir trött av att stå modell ;)
Imorgon är det dialys igen, håller tummarna att det ska gå bra... Känner att jag har druckit lite för mycket nu i helgen, får egentligen bara dricka 5dl om dagen, men har nog överskridit det... Men det blir lätt så när man äter salt och stark mat som jag gjort de senaste dagarna...
Nu ska jag fortsätta att titta på filmen :)


Undrar varför de bytte efternamn? ;)

http://www.lvdp.se
/Lina
/ Vardag /

Fotosession

Hej!
Jag har haft en "fotosession" med mamma hela dagen... Vi har gått runt till olika ställen i Markaryd och fotograferat, jag hittade även lite andra saker som jag passade på att fota när jag ändå hade kameran med mig... Tex. en blåklocka, några gula blommor, ljung och nypon :)
Tack vare att färgerna är helt dumma på min dator så kommer jag inte kunna kolla igenom bilderna ordentligt förrens imorgon när jag köpt ny dator (Jippie!!).
Jag har inte heller kunnat fixa till de bilderna på mamma i Photoshop. Det är såhär att jag har en regel, jag ändrar aldrig mina konstnärliga fotografier i Ps, men "personbilderna" jag ska börja ta nu, nästan som porträttbilder fast inte i en studio ska jag ge mig själv tillåtelse att redigera.... Men som sagt, de konstnärliga bilderna jag tar redigerar jag aldrig i Ps, och det är jag väldigt stolt över :)

Jag lovar att jag tar och lägger upp de senaste bilderna här såfort de är klara =)

http://www.lvdp.se
/Lina
/ Fotografier /

Dagens bild - 31/8

Har inte haft Dagens bild på väldigt länge, men idag är det dags för en igen :)


Vad tycker ni?

http://www.lvdp.se - Alla mina fotografier
/Lina


Lite olika roliga hemsidor som jag tycker är värda att kolla in!

Och glöm inte min favoritsida, Budson