/ Vardag /

Priserna skiftar enormt..

Hej!

Har funderat på att köpa en ny kamera, inte för att min är dålig, absolut inte! Men man kan inte byta objektiv på den. Med tanke på att jag mest fotograferar extrema närbilder så hade det varit underlättande med ett makroobjektiv.
Har kollat runt på lite olika sidor, men med tanke på att jag har en sån fruktansvärd beslutsångest så är det enda jag kommit fram till att det är väldigt dyrt. Och det skiljer fruktansvärt mycket på pris från butik till butik! En enda stor djungel där ute :P Gå in och kolla på prisjakt och sök på nikon, canon osv. och jämför ska ni se… Helt otroligt vilka priser vissa butiker sätter… Har ni något tips på bra kamera?

/Lina
/ Fotografier /

Blixtar och dunder

Hej!

Oj va klibbigt det är idag, stackars studenter som har sin bal idag, har fixat sig så fina från topp till tå också regnar och åskar det...

Det hade varit mycket bättre om himlen såg ut så här idag...
 

 
Men man kan inte alltid få som man vill tyvärr. Gäller att göra det bästa av alla situationer, annars blir livet rätt tråkigt.

/Lina
/ 1. Recept /

Det enda som funkar varma dagar

Hej!

Det enda som funkar varma dagar är glass! Helst mjukglass...

Jag brukar inte fixa att äta upp en hel mjukglass, inte ens i variant small, har nog faktiskt aldrig hänt... Förrens idag! Fem minuter och sen var den borta...  Gud så gott det var!
 

 
Finns många olika toppingar till mjukglass, olika strössel och såser, choklad är ju den vanligaste förståss, men nougat har blivit mer och mer vanligt också. Sen kan man få den i antingen bägare eller strut. Himla mycket att välja mellan ;)

Hur föredrar ni er mjukglass?

/Lina