/ Vardag /

Sweet home Alabama och holiday

Hej!

Ikväll har jag fredagsmys med mig själv. Sitter och tittar på film, en av mina favoritfilmer går på 7:an just nu: Sweet home Alabama. Vet inte hur många gånger jag sett den egentligen. Finns även en låt som heter Sweet home alabama av Lynyrd Skynyrd för en som inte visste det ;).

 
Ska snart även sätta mig och mumsa i mig potatischips med Holidaydip från Estrella. Världens bästa dip om ni frågar mig!

 
Nej nu ska jag återgå till filmtittandet...

/Lina
/

Vill ni ha hjälp med redigering av foto?

Hej!

Herre jäklar... Visst, jag har fått mycket kommentarer idag (ska svara på alla sen, i promise :)), men att statistiken skulle va så stor redan nu hade jag aldrig kunnat tänka mig.Har med andra ord redan mer än igår... Tog ett tag innan jag kom på hur detta ens var möjligt. Kom tillslut på att jag hjälpte ju Dessie med att redigiera ett foto på henne igår i Photoshop. Har ju läst photoshop och tycker de är jätteskoj att redigera. Som tack för hjälpen så länkade hon till mig i sin blogg.
Detta var den bilden hon ville ha hjälp med, klockan va rätt mycket så jag va så snabb som möjligt när jag gjorde den (syns idag :P) Men när man ska ändra bakgrunden vid hår och det ser ut nästan som bakgrunden, så är det mer eller mindre omöjligt om man inte är proffs :P

Om ni vill ha hjälp mer era bilder så hör av er till mig, antingen här genom en kommentar, eller via e-mail (lina_putten@hotmail.com). Självklart helt gratis, det enda är att ni hemskt gärna får lägga ut det färdiga fotot i er blogg och länka till mig i det inlägget så gör jag desamma. 

/Lina
/ Vardag /

Kaos!

Hej!

Kaos imorse... Kaos deluxe...! Vaknade kl. 5 som jag skulle och hade rent ut sagt så ont i nedre delen av ryggen så jag mer eller mindre skrek varenda gång jag försökte röra mig. Med andra ord fick jag ringa både till sjukhuset och till taxin och ställa in... Känns så himla trist med tanke på att allt redan va fixat, alltifrån hundvakt till mediciner osv. Har fortfarande väldigt ont, så jag har inte ens fixat att gå och byta om än :/ Men jag ska försöka ta tag i mig själv om en liten stund.

Men det är sånt som händer...
 


Igår passade jag på att ha myskväll med Tusse, min söta lilla katt :)

/Lina