/ Vardag /

Helgen

Hej!

Har inte hunnit uppdatera i helgen, eller snarare - inte prioriterat att uppdatera helt enkelt :).
I lördags skulle vi egentligen ha myskväll så vi beställde pizza och satte igång en film... Har lite smått hjärnsläpp just nu så jag kommer inte ihå.... JO! De va Twilight! Vi skulle ha Twilight maraton jag och Daniel, men han tröttnade efter första filmen och övertalade mig att åka till Älmhultsdagarna istället :P
Efter vi hade kört en runda i Älmhult (festade inte för jag får inte dricka denna veckan tack vare medicinerna och Daniel körde) hamnade vi hos hans mormor och morfar på en fika där även hans mamma och syster var :) Så vi kom inte hem förrens halv 1 på natten, men de var jättetrevligt =).

På söndagen så var vi i Halmstad för Daniel köpte en begagnad radiostyrd bil (en sån sjukt stor som går på bensin), han har redan en, men han vill ha något att pyssla med så han ska renovera denna själv. Så nu är vår lägenheten full av reservdelar och luktar lite smått bensin.... Jag håller inte alls på att bli galen (hej älskling - det var en pik - STÄDA!!)
På kvällen gjorde jag en tacopaj (perfekt om man gör dubbel fyllning för då räcker den i flera dagar :)) och senare kollade vi på spööööökprogram och somnade inte förrens tre inatt...

Daniel vill förresten att jag ska nämna att han har D&G kallingar på sig idag... Eller så sa han det på skämt.... Men det struntar jag i.

/ Vardag /

Härlig dag

Hej!

Idag mår jag bra! Det är helt otroligt, igår mådde jag så sjukt dåligt och idag känns det knappt någonting i magen.. Det enda jag känner lite av är att jag inte har så mycket energi, men de är ju inte så konstigt med tanke på att jag inte kunnat äta ordentligt på flera dagar.

När jag vaknat till och ätit frukost så hoppade jag in i duschen och fixade till mig - bästa duschen på länge! Kände mig som en människa igen helt plötsligt :P
Sen gick jag Magda och lilla Noel till Kvantum och handlade mat till i helgen, kom på att efter ett par dagar i soffan så hade vi knappt något hemma som var ätbart förutom mackor!

Skulle egentligen köpa fläskkotletter som de gör reklam för på Icareklamen, men de såg inte alls fina ut, så de får bli ytterfilé med potatissallad ikväll istället - En av Daniels favoriter :).


morotskaka är gooooott


Kaffe också


Fick bli läsk för min del - vågar inte utmana ödet med kaffe, då börjar väl magen igen!


Noel sov sött nästan hela tiden


Det var så skönt att komma ut en runda idag, härligt väder och skönt att prata lite (läs mycket) skit med bästa Magdan i hela världen :). Precis vad jag behövde just nu! Att jag gosade lite med Noel gjorde ju absolut inte saken sämre heller direkt ;) goare och sötare unge får man leta efter!!

/ Vardag /

Vattenkrig

Hej!

Jag sitter och kollar på Da Vinci-koden, pratar med mamma på facebook, och skriver ett längre inlägg om när jag och Daniel var på Marina Plaza som ska ut i bloggen senare samtidigt som jag skriver detta. Det kallas multi tasking killar!

Idag har varit en såndär otroligt onödig dag i mitt liv, har haft ont i magen, skulle kolla på film men somnade, försökte äta men fick ont i magen, satte mig vid datorn och har nu ont i magen här. Väldigt effektiv dag...

 
Eller en sak till har jag iof gjort, haft vattenkrig med Daniel :) Han satt på knä och lutade sig framåt över Tusse och då syntes en liten springa där bak på honom.... Och då passade jag på att hälla vatten ner i den... MYCKET vatten... Vilket resulterade i att han fick sin hämn då han är mycket starkare än mig så han kan hålla fast mig och hälla vatten innanför min tröja på samma gång....

Om grannarna hör oss måste de tro att vi är helt dumma i huvudet...