/ Vardag /

Äta bebisar?

Hej!

Nu ska jag snart ut och träffa min faster, ska köpa två presenter till på lördag då det är kalas för två av mina kusiner. En som fyller 20 och en som fyller 14. Varför är det alltid så svårt att komma på något man ska köpa när de är i den åldern?? Kommer själv ihåg att det enda jag önskade mig var pengar, pengar och eventuellt något presentkort :P.Får se om jag ska träffa Magda med, ska ringa henne så hon vet hur förkyld jag är så får hon bestämma själv om hon vågar komma hit med Noel - Vill ju varken smitta henne eller den lille skrutten egentligen... Plus att varje gång hon tar hit Noel är det en stor risk att jag råkar äta upp honom bara för han är så söt!

/Lina
/ Vardag /

Rätt till 110%

Hej!

Nu har jag suttit och letat efter precis rätt present till Daniel när han fyller år i flera timmar. Vet precis vad jag vill ge honom, men jag hittar inte exakt rätt... Efter allt han gav till mig när jag fyllde år så måste det bli bra till 110% trots begränsad budget...Men nu känner jag hur ögonen går i kors så jag får ge mig för inatt och fortsätta imorgon.

Hoppas ni sover gott, och om inte - gå och lägg er!

/Lina
/ Övrigt /

Besegra

Hej!

Som ni ser har jag startat en insamling här på bloggen för Rosa bandet, om man smsar in "BESEGRA 4341" till 72988 så skänker ni 50kr till forskningen så att fler kvinnor kan överleva.

Om ni har en blogg och vill göra lite reklam för den kan ni efter koden skriva in er bloggadress som jag gjorde på bilden nedan så ser jag vem det är som skänkt pengar och då länkar jag till er i min blogg.Om ni går in på cancerfondens hemsida kan ni även starta en egen insamling, det enda som krävs för att starta en är att ni själva skänker 50kr!

/Lina