/ Vardag /

Drick lugnt!

Guten morning..

Blev lite sventyskish... Eller morgon och morgon, snarare middag... Har haft en riktig slappemorgon idag och bara legat framför tvn och gosat :)
Men nu sitter jag här med mitt kaffe igen, för ovanlighetens skull ;)
Valborg idag, drick lugnt! De ska jag göra.. Behöver bara ett glas eller två sen är jag sådär lagom fnittrig :P billigt och bra, en box på tre liter hinner bli för gammal innan jag tagit slut på den :P
Öppnade faktiskt det rosét jag köpte igår och tog ett glas när jag kollade på "Lie to me" igår, var ju tvunget att kolla så det inte var något fel på det ;) Och gissa vad? Det var det inte ;D


Wee nu kom precis posten och tydligen har jag ett paket att hämta ut på konsum :D Undra va de kan va... Kanske mina Ray ban? Eller det jag köpte från H&M kanske?

Ohh de har jag glömt att berätta för er, ni vet den gröna tröjan jag köpte på tradera? Den festtopen, den kom igår och passade PERFEKT och den va skitsnygg!!

Bilden jag har här är på ett spray man ska använda i håret innan man plattar det, det delvis skyddar men det ger även håret lite extra glans. Det var rätt dyrt, men helt klart värt pengarna för det funkar jättebra! Och om man plattar håret ofta är det verkligen jätteviktigt att man använder något som skyddar håret mot värmen! Så med andra ord ska man bara spraya över håret med det innan man plattar det så skyddas håret mot värmen.

/ Vardag /

Man känner sig som en alkis!

Hej!

Jaha, nu är det vecka 18, har precis fått reda på att de ska börja renovera mitt kök vecka 20 och det lär bli klart någon gång mellan v.21 och 22... Så det lär iaf vara klart till vårmarknaden, sen lär jag få flytta ut igen för lägenheten kommer va trashad ;P haha!


Imorgon är det valborg, har inga jätteplaner direkt, en kompis kommer antagligen hit och dricker lite, så jag var på systemet idag och köpte Heineken till honom (han gillar inte vin) och Rosé till mig =). Jag gillar inte att köpa ölFLASKOR för de klirrar så mycket när man går hem med det så man känner sig som värsta alkisen :P.

/ Fotografier /

Bild på naglarna

Såå nu är jag hemma från provtagningen, det gick bra, för en gång skull behövde de bara sticka mig en gång, tror att det är första gången det händer faktiskt :P

Jag fixade ju mina naglar igår, resultatet blev följande...


 

Va tycker ni?

Vet inte om jag har visat denna bilden på mig och min lillebror förresten, tycker den är så fin :)