/ Vardag /

Bloggryck

Hej!

Okej, nu är det 1½ vecka sen jag bloggade, börjar bli riktigt trött på mig själv och mina "bloggryck". Ibland längtar jag verkligen efter att sätta mig här och skriva och ibland vill jag bara kräka över det.

 
Den senaste veckan har det varit fullt upp med skolan och att förbereda inför utställningen som jag ska ha i helgen. Kom fram till att jag knappt hade några nya fotografier att visa upp så det blev lite panik... Bara fram med kameran och börja fota som en galning! :P Det har iaf blivit lite nytt som jag är väldigt nöjd över. Ska även ha lite Canvas-tavlor denna utställningen, har aldrig haft det innan så det ska bli väldigt kul att se vad reaktionen blir på det.

Skolan går bra, just nu håller jag på med Grekisk mytologi och språkhistoria. Det är faktiskt mer intressant än vad jag räknat med och nu när jag håller på med det tycker jag förvånansvärt nog att det är riktigt roligt (ibland!).

Uppdatering: Kom på att jag inte nämnde Daniel i inlägget, vi är självklart fortfarande tillsammans och jag älskar honom jättemycket! Han är här varenda helg (som tur är, annars hade jag blivit knäpp!) Om en månad ungefär får han flytta in till sin nya lägenhet som ligger på nedersta våningen, så jag kommer in mycket lättare, och då kommer jag vara hos honom mer också! Förhoppningsvis tar han med mig till Ikea så jag får peka ut lite grejer han ska ha i lägenheten också (Detta var absolut ingen pik Daniel............. ;P)Smultronställen.se
/ Vardag /

Knocked Up

Hej!

Idag har jag varit hos tandläkaren, har tydligen fått en inflammation i tandköttet... Great! Ska dit om några veckor igen för att kolla om de har blivit bättre.
Varit hos mamma och pappa och druckit kaffe också, sen ikväll var Carro och Emelie här och kollade på film och åt godis :). Vi kollade på Knocked Up, den är så gullig den filmen, och rolig..
Nu sitter jag och pratar med älskling, saknar honom så jag blir knäpp snart!

Well well, får väl gå och lägga mig, en dag imorgon också, förhoppningsvis :P

Sleep tight!Smultronställen.se
/ Vardag /

Kommentar av mamma

Hej!

Haha jag fick en kommentar av mamma på det senaste inlägget som såg ut såhär:

"bara så du vet det!
skulle du någon gång bara tänka tanken på att dumpa Daniel så ska jag personligen jaga dej med blåslampa till världens ände!!
Kram mammis!!!"

Mamma, du kan låta blåslampan och löparskorna stå kvar i garderoben för jag lovar att jag inte har några planer på att bli singel igen, är en sak om han dumpar mig, då har jag inget val än att bli singel, men ni fattar vad jag menar :P.