/ Fotografier /

Utställningssug

Hej!

Idag mår jag lite bättre, så Daniel är här nu och har hjälpt mig att handla, gå ut med Tindra och nu ska han försöka tvinga i mig mat... Får se hur de går :P

Bloggen blir så tråkig när jag är sjuk, inget att skriva om och noll inspiration. Men jag kom på att jag ju bjuda på ett fotografi...
 

 
Sålde den som canvas på en utställning en gång, den va riktigt fin irl också måste jag säga! Utställningssuget börjar komma igen om jag ska va ärlig, va så längesen nu.. Men de ska va läge för de också, och vill ha lite mer nytt material dessutom, samt måste jag spara ihop pengar till att kunna beställa hem tavlorna med helst ;) Canvas är ju inte de billigaste alternativet som finns, men de finaste om ni frågar mig :)

/Lina
/ Vardag /

Ynklig var namnet.

Hej!

Oj vad jag har varit inaktiv nu, men jag ligger hemma med maginfluensa, supermysigt! Förhoppningsvis börjar de vända nu, haft ont i magen hela dagen och feber osv. men iaf fått behålla rostemackorna jag ätit. Något mer än så har jag inte vågat mig på. Eller jo, ett knäckebröd. Så idag heter jag inte Lina van der Putten, jag heter Lina van der Ynklig. Det är jättesynd om mig, bara så att ni vet det.


Tindra är helt fantastisk måste jag ju nämna, hon ligger brevid mig hela tiden, lämnar inte min sida för en sekund om hon inte ska äta eller dricka såklart. Slickar en på pannan och trycker sig mot en så man kan använda henne som huvudkudde (vilket jag gör också :P).

Ush nu blir de soffläge en liten stund till för mig innan jag ska förflytta mig till sängen. Kul liv. Kul inlägg. Bare with me.

/Lina
/ Vardag /

Börje och jag

Goddagens!

Idag har jag och Börje varit på jobbet och varit ute med Tindra. Sen har vi varit på vårdcentralen en liten runda också. Hade glömt att jag skulle lämnat ett urinprov i måndags. Men Börje tyckte att de va bättre sent än aldrig. Nu ska vi snart äta, Börje hoppas att de blir pizza eller choklad så han får lite näring, själv är jag tveksam till detta om jag ska va ärlig.

Om ni undrar vem Börje är som har fått hänga med mig hela dagen idag så är han en finne som för tillfället bor på min haka. Men jag har sagt till honom att han måste flytta innan helgen iaf.
 

 
/Lina