/ Djuren / Vardag /

Lite allmänt och gravidcravings

Hej!

Surprise, jag lever fortfarande ;) Med nöd och näppe känns det lite som. Har varit sjuk från och till den senaste tiden, massa problem med magen och läkarna vet inte vad det är. Men skit i det nu, finns roligare saker att älta…
 
 
Rent psykisk så mår jag helt fantastiskt bra! Mitt liv har inte varit i sån här harmoni på flera år. Jag har fått jobb som informationsassistent på kommunen i Markaryd, har haft praktik där i över ett år, men så nu så blev jag anställd. Känns kanonbra!
 
 
Tindra och Tusse mår jättebra, Tusse har hunnit bli tre år (!!!) och Tindra fyller snart två (!!!!). Sjukt att tiden går så snabbt. Fast Tindra är fortfarande lika sprallig som en liten valp så det är bara storleken som har ändrats ;).

Nu ska jag ge mig ut i köket och göra en blåbärsmilkshake... Min lillebror började prata om milkshakes igår och sen dess har jag haft gravidcravings efter det... Utan att vara gravid då menar jag :). Så kanske bara cravings egentligen?

/Lina
allmänt / blåbär / craving / golden retriever / gravidcravings / helig birma / hund / jobb / katt / milkshake / njurtransplanterad / sjukdom