/ Vardag /

Helgen

Hej!

Har inte hunnit uppdatera i helgen, eller snarare - inte prioriterat att uppdatera helt enkelt :).
I lördags skulle vi egentligen ha myskväll så vi beställde pizza och satte igång en film... Har lite smått hjärnsläpp just nu så jag kommer inte ihå.... JO! De va Twilight! Vi skulle ha Twilight maraton jag och Daniel, men han tröttnade efter första filmen och övertalade mig att åka till Älmhultsdagarna istället :P
Efter vi hade kört en runda i Älmhult (festade inte för jag får inte dricka denna veckan tack vare medicinerna och Daniel körde) hamnade vi hos hans mormor och morfar på en fika där även hans mamma och syster var :) Så vi kom inte hem förrens halv 1 på natten, men de var jättetrevligt =).

På söndagen så var vi i Halmstad för Daniel köpte en begagnad radiostyrd bil (en sån sjukt stor som går på bensin), han har redan en, men han vill ha något att pyssla med så han ska renovera denna själv. Så nu är vår lägenheten full av reservdelar och luktar lite smått bensin.... Jag håller inte alls på att bli galen (hej älskling - det var en pik - STÄDA!!)
På kvällen gjorde jag en tacopaj (perfekt om man gör dubbel fyllning för då räcker den i flera dagar :)) och senare kollade vi på spööööökprogram och somnade inte förrens tre inatt...

Daniel vill förresten att jag ska nämna att han har D&G kallingar på sig idag... Eller så sa han det på skämt.... Men det struntar jag i.