/ Vardag /

Tung kväll

Hej!
  
Ikväll är det jobbigt. Febern kom tidigt, redan efter lunch. Ska få träffa en urolog och en infektionsläkare, men vet inte när... Jag har blivit sjukskriven i tre veckor "till att börja med" för att jag måste vila, sen får vi se vad som händer. De skulle försöka se till att jag får träffa läkarna när jag ändå är inlagd med tanke på att det är en bit för mig att åka.
 
Det som gör mig rädd är att jag har lagt märke till att läkarna säger OM istället för NÄR... OM vi hittar grundfelet, OM vi kan bota dig osv... VADÅ OM!? Jag vill bara skrika och gråta när jag hör det, för vad är alternativet? Att jag dör!! Ska de låta mig dö? Tro fan att det finns ett grundproblem och någonstans finns det någon som kan hitta det. Och man måste kunna göra något åt det. Antingen via en operation eller via mediciner ifall det är något kroniskt fel på kroppen. 
 
Situationen blev inte bättre av att jag satte igång musik idag. När jag ska vara stark och bara mekaniskt måste gå igenom saker stänger jag av mina känslor, något man lär sig när man legat mycket på sjukhus... Men när jag lyssnar på musik är det som att slå på känsloknappen igen, för mig funkar det inte att lyssna på musik utan känslor för jag kopplar ihop de två sakerna så starkt.
 
Ikväll behöver jag min familj, min pojkvän, mina vänner, Tusse och Tindra.
#1 / / mammis:

kommer i morron älskade gumman!!! <3 <3 <3

#2 / / Anna:

Någon specialist borde ju kunna hitta felet... om inte ngn på sjukhuset... så ngn i Sverige... eller åtminstone ngn i världen!! Kämpa på! Härligt att läsa att mamma kommer imorgon! Stor Kram!