/ Vardag /

Födelsedag på sjukhuset?

Hej! 
 
Nu har jag precis ätit lunch, riktigt gott, en färsbiff med kokt potatis, sås, lingon osv. Inget att klaga på alls där efter man bett om att få in lite salt ;). Mycket kan man säga om sjukhusmaten, men just luncherna på vardagarna är oftast riktigt goda! Om man inte går på någon specialkost så får man välja mellan två alternativ, så oftast finns det ju något som fallet en i smaken :). På kvällen däremot så brukar det inte vara någon höjdare... Igår var det spenatsoppa........ Men två knäckebröd med smör räddade magen från att kurra ;).
 
Ronden var även här för en stund sen, inte mycket nytt, jag gjorde som jag brukar, frågar, frågar och frågar.... Jag vill veta så mycket som möjligt, lära mig om antibiotikor och infektioner osv så jag förstår Hur allt funkar. För just nu kan inte läkarna ge mig så mycket svar ang. MIN kropp och vad som händer, inte innan jag fått träffa infektionsläkare och en urolog och det förstår jag, men under den tiden kan ju jag iaf passa på att ta reda på så mycket som möjligt runt omkring. Så idag fick jag bland annat reda på att det faktiskt är möjligt att bli "icke resistent" mot en antibiotika man tidigare varit resistent mot bara kroppen och bakterierna får vila från den ett tag. Så det känns iaf rätt hoppfullt inför framtiden ;).
 
Hemång innan helgen verkar det inte kunna bli däremot... Och vet ni vad det innebär? Att jag får fira min födelsedag här... Lite kontrast till förra året när jag fyllde 25 kan man ju minst sagt säga.... Men så länge jag får fira min 27års dag alls så ligger jag här gärna när jag fyller 26...
 
Undra om jag kan ta mig upp i rullstolen och sticka? Det är tydligen så himla skönt väder ute.....
#1 / / Sofie Sjökvist:

Dom får se till att fixa en höjdarfest till dig där ;) skämt o sido, hoppas du snart får reda på vad som är fel och att dom har någon lösning på allt för dig så du både får komma hem och slippa bli sjuk ännu en gång. Även fast vi inte längre känner varandra så ska du veta att jag ofta tänker på dig och hoppas att du ska bli bra snart, men de vet jag du kommer bli du har alltid varit en stark person!