/ Vardag /

Prioritera mig själv

Hej!

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska peta i mig lite mat innan jobbet, har absolut ingen matlust pga. olika anledningar. Tänker inte tråka ut er med dem här :).

 
Jag måste verkligen lära mig att prioritera mig själv, min kropp, mitt liv. Inte låta människor lasta över deras problem på mig, för jag är en människa som bryr mig alldeles för mycket. Det slutar bara med att jag mår lika dåligt, om inte sämre.

/Lina
#1 / / mammis:

<3

#2 / / Hanna:

Fin blogg! :)

#3 / / Mikael:

Hej alla glada modefilurer!, jag har ett modeforum forum.modekampanj.com och skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer att få forumet att växa så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag skulle bli väldigt glad ifall du och andra som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan ni skriva om eran blogg eller hemsida och ha med den i era inlägg. Moderator roller kommer att dyka upp när forumet växer för seriösa och engagerade personer. Om ni gillar att se på youtube så kan ni alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Till sist vill jag bara nämna att vi har en facebook grupp också som finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.