/ Vardag /

Vem vill egentligen läsa om någons vardag?

Hej!

Nu va de ett tag sen jag va här igen. Jag har blivit brunett och Tindra har öroninflammation.. De är väl de som har hänt sen sist ;)

Behöver lite tips från er.. Vill ha en speciell inriktning på bloggen... Ärligt talat, vem vill sitta och läsa om någons vardag, någons vardag som inte är en kändis eller som har ett riktigt spännande liv? En sån blogg fastnar man ju inte vid.. Man läser ett inlägg och sen är de bra.. Vad skulle du fastna för? Mat? Fotografier? Läsa om djuren? Åsikter och seriösa texter? Musik? Kom med förslag!

/Lina
#1 / / Tess:

Jag brukar fastna för en mix. Dock så är för mycket musikvideor och för många "dagens outfit" saker som får mig att dra vidare ganska snabbt. Nån musiksnutt och outfit då och då är däremot helt ok :-)

#2 / / Anonym:

Du skrev i din presentation att du föddes med ett ovanligt handikapp, men lever ett vanligt liv. Dessutom bor du i en liten by där alla vet allt om alla och vet de inte det så drar de slutsatser och utgår från att dessa slutsatser är de samma som sanningen!?! Du verkar ha ett jätte bra underlag för en inttessant blogg! En vanlig vardag med ovanlig utgångspunkt!